Četvrtak, 2. veljače 2023.

Koprivničanac Miran Osuško dobitnik nagrade Maslačak znanja za postignuća u učenju odraslih osoba

Miran Osuško je mladi obrtnik koji može služiti kao primjer drugima kako se kroz cjeloživotno učenje mogu steći nova znanja i vještine

Preporučujemo

Državnu nagradu Maslačak znanja, koju dodjeljuje Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za 2020., dobio je Koprivničanac Miran Osuško, vlasnik obrta za obradu metala, MWP OBRADA.

Nagrada se dodjeljuje za postignuti uspjeh na području cjeloživotnog obrazovanja, a Mirana je za dodjelu nagrade kandidiralo Obrtničko učilište Pouka.

– Miran Osuško je mladi obrtnik koji može služiti kao primjer drugima kako se kroz cjeloživotno učenje mogu steći nova znanja i vještine i tako ući u svijet poduzetništva i uspješno poslovati – ističu iz Pouke.

U Obrtničkom učilištu Pouka završio je programe osposobljavanja za zanimanje elektrozavarivač, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, lakirer metala i program usavršavanja za obavljanje poslova montera solarno toplovodnih sustava.

Također, u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije položio je majstorski ispit za zanimanje strojobravar i ispit o stručnoj osposobljenosti za zanimanje vulkanizer.

Nagrada Maslačak znanja dodijeljena je na VIII. Međunarodnom andragoškom simpoziju u Vodicama gdje je prikazan promotivni video o Miranovoj životnoj priči kojeg možete pogledati na sljedećoj poveznici Video “Maslačak znanja”.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti