Četvrtak, 16. rujna 2021.

Koprivnička knjižnica pripremila zanimljive radionice za djecu

Pričaonica i kreativna radionica održat će se u dvorištu kina i knjižnice, a u slučaju kiše u Makerspaceu

Preporučujemo

Dječji odjel koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović pripremio je dvije radionice za djecu predškolske i niže osnovnoškolske dobi i njihove roditelje.

U ponedjeljak, 5. srpnja, s početkom u 18 sati povjesničar Hrvoje Petrić vodit će pričaonicu i radionicu pod nazivom ‘Saznaj kako su Koprivničanci živjeli u slobodnom kraljevskom gradu!’.

“Osim što će djeca saznati mnoge zanimljivosti iz povijesti našega grada, moći će se i kreativno izraziti. Profesoru Petriću u ovoj pričaonici asistirat će jedan od naših najmlađih ambasadora čitanja David Potroško”, istaknuli su iz koprivničke knjižnice.

Pričaonica će se održati u dvorištu kina i knjižnice, a u slučaju kiše u Makerspaceu.

U srijedu, 7. srpnja, održat će se kreativna radionica ‘San o čokoladi’. Umjetnik Darko Markić pripremio je iznimnu radionicu u kojoj je spojio dvije važne obljetnice, obljetnicu rođenja Marca Chagalla (7. srpnja 1887.) i Svjetski dan čokolade (7. srpnja).

Kreativna radionica održat će se u dvorištu kina i knjižnice, a u slučaju kiše u Makerspaceu.

Prijave za sudjelovanje u radionicama primaju se do dana održavanja na dječjem odjelu na e-mail: djecji@knjiznica-koprivnica.hr ili pozivom na 048/622-363 (kućni 106) ili 095 6585433.

Najnovije objave