Utorak, 6. prosinca 2022.

Koprivnička učenica Marta Kiš dobitnica je Oskara znanja

Marta je osvojila prvo mjesto na 64. državnom natjecanju Mladih tehničara. To je jedno od najzahtjevnijih natjecanja na kojem se učenici natječu u znanju, izradi tehničke tvorevine i prezentaciji rada

Preporučujemo

Agencija za odgoj i obrazovanje organizirala je ovogodišnju dodjelu nagrada Oskara znanja za najuspješnije učenike i njihove mentore u 2021/22. godini.

Učenici pobjednici državnih i međunarodnih natjecanja u znanju, glazbi i plesu pozvani su 13. lipnja 2022. u 15. gimnaziju u Zagrebu.

Učenica Osnovne škole Đuro Ester Marta Kiš i njezina mentorica prof. Tijana Martić također su bile pozvane na svečanu dodjelu Oskara znanja.

Marta Kiš
Marta Kiš (u sredini) // Foto: koprivnica.hr

Naime, Marta je osvojila prvo mjesto na 64. državnom natjecanju Mladih tehničara. To je jedno od najzahtjevnijih natjecanja na kojem se učenici natječu u znanju, izradi tehničke tvorevine i prezentaciji rada. Upravo zahvaljujući tom uspjehu osvojila je Oskar znanja.

Svečanost dodjele nagrade vodio je radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan, himnu Republike Hrvatske izveo je zbor 15. gimnazije Zagreb, dok su se za bogati program pobrinuli učenici dobitnici Oskara znanja u baletu, glazbi i recitaciji.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti