Subota, 30. rujna 2023.

Koprivničke srednje škole predstavile obrazovne programe i zanimanja

Nakon Koprivnice, prezentacija srednjih škola i zanimanja će se održati u Križevcima, na Strossmayerovom trgu 7. lipnja 2023. (srijeda) u vremenu od 9 do 12 sati te u Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja 6. lipnja 2023. (utorak) u vremenu od 9 do 12 sati

- Advertisement -

U sklopu promocije upisa u srednje škole, u Koprivnici je ispred novoizgrađenog Centra kompetentnosti KKŽ održana prezentacija školskih programa i zanimanja koje su predstavile Gimnazija ‘Fran Galović’, Srednja škola Koprivnica i Obrtnička škola Koprivnica.

Podršku predstavljanju škola pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek, predstavnici županijske Obrtničke komore, HGK ŽK Koprivnica, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ, dok su ravnatelji škola Vjekoslav Robotić, Mario Latin i Zlatko Martić zajedno s nastavnicima i učenicima bili zaduženi za informiranje zainteresiranih osnovnoškolaca o zanimanjima i obrazovnim programima koje njihove škole nude.

Promociju upisa u srednje škole provodi Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te srednjim školama u sva tri županijska grada.

- Advertisement -

Nakon Koprivnice, prezentacija srednjih škola i zanimanja će se održati u Križevcima, na Strossmayerovom trgu 7. lipnja 2023. (srijeda) u vremenu od 9 do 12 sati te u Đurđevcu, na Trgu svetog Jurja 6. lipnja 2023. (utorak) u vremenu od 9 do 12 sati.

Prilika je to da se učenici upoznaju sa svim programima koje nude naše srednje škole, kako bi lakše odabrali svoje buduće zvanje, a pozvani su i njihovi roditelji.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti