15.7 C
Zagreb
Četvrtak, 4. ožujka 2021.

Koprivničke srednjoškolke snimile promotivni video o Koprivnici

Djevojke su uživale na otvorenom snimajući prizore svoga grada i prikazujući jedan atraktivan dan proveden u njemu

Preporučujemo

Melissa Rusan i Sara Sabolović, učenice 4. razreda hotelijersko-turističkog usmjerenja u koprivničkoj Srednjoj školi snimile su kratak promotivni video o Koprivnici.

Cure su video snimile u sklopu Erasmus+ projekta PRO-YOUTH Zaklade Znanje na djelu pod mentorstvom nastavnica Draženke Ivaniš Sikavice i Marije Alvađ.

Zbog koronavirusa na ulicama nema ljudi, no ove su djevojke uživale na otvorenom snimajući prizore svoga grada i prikazujući jedan atraktivan dan proveden u njemu kako bi  potaknule mlade da ga posjete, a dobrodošle su i ostale generacije.

U projektu sudjeluju i drugi mentori i polaznici iz različitih dijelova Hrvatske (Središnja Podravina, Banovina i Slavonija), predstavljajući svoje jedinstvene projekte vezane uz promociju kulturnog turizma svojeg kraja.

Tako su u grupi pod nazivom Središnja Podravina, uz koprivničku Srednju školu sudjelovali i koprivnički muzej (Maša Zamljačanec), Turistička zajednica područja Središnja Podravina (Elizabeta Milanović Glavica) te Obrt Stari zanati (Tihomir Želimorski) sa svojim polaznicima.

Video možete pogledati ovdje.

Najnovije objave