Četvrtak, 22. veljače 2024.

Koprivnički bazeni Cerine krenuli s personaliziranim online treninzima, masažama i solarijem

Ovakav personalizirani trening oblik je suradnje na daljinu kroz kojeg korisnik dolazi do željenog rezultata bez izravnog kontakta s trenerom

- Oglas -

Gradski bazeni Cerine sa svojim timom stručnih kineziologa pokrenuli su besplatne online treninge preko vlastitog YouTube kanala. Online treninzi odvijaju se već šest tjedana i prilagođeni su svim dobnim skupinama, od najmlađih pa do onih najstarijih.

– Kako bi našim korisnicima omogućili još kvalitetniju uslugu, pokrenuli smo platformu personaliziranih online treninga gdje korisnici imaju mogućnost vježbati uz svog osobnog trenera prema treningu prilagođenom njihovim individualnim potrebama i željama. Treninzi su izrađeni prema potrebama, cilju i stupnju fizičke kondicije korisnika s točnim brojem ponavljanja te video instrukcijama pravilnog i sigurnog izvođenja svake vježbe. U ponudi su tri različita paketa koja nude planove treninga, video demonstracije, praćenje prehrane i konzultacije. Početak online treninga započinje upitnikom, fotografiranjem i mjerenjem po zadanim tjelesnim točkama, kako bi mogli bilježiti napredak. Sve informacije su strogo povjerljive i diskretne – stoji na stranicama koprivničkih bazena Cerine.

Ovakav personalizirani trening oblik je suradnje na daljinu kroz kojeg korisnik dolazi do željenog rezultata bez izravnog kontakta s trenerom.

- Oglas -

Više informacija potražite na sljedećem linku: https://bazeni-koprivnica.com/on-line-treninzi/

U srijedu, 6. svibnja, u Wellness i Spa zoni Bazena Cerine ponovno kreću masaže i solarij koje će obavljati fizioterapeutkinja Lucija Vidaković. Stručna uslugu masaže i solarija obavljat će se u skladu sa svim uputama koje je izdao hrvatski Zavod za javno zdravstvo uz pridržavanje, kao i do sada, najviših standarda osobne i higijene prostora.

Naručivanje za tretmane obavlja se isključivo telefonom ili mailom, a kao sredstvo plaćanja preporučuje se kartično plaćanje.

– Svaki klijent na ulazu popunit će obrazac kako bismo evidentirali svaku osobu koja se nalazi u zgradi, a prostor kretanja bit će ograničen na recepciju i prostor za masažu i solarij. Svaki klijent dobit će ručnik i jednokratnu obuću koja će se nakon svakog tretmana pravilno zbrinuti, a prostor će se između tretmana temeljito dezinficirati i provjetriti. Molimo korisnike da se pridržavaju svih mjera te izbjegavaju nenajavljeni dolazak već da sve informacije potraže putem telefona i maila – istaknuli su.

Radno vrijeme Wellness i Spa zone:

- Oglas -

Ponedjeljak, srijeda, petak od 13 do 21 sat

Utorak, četvrtak, subota od 9 do 17 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti