Četvrtak, 29. veljače 2024.

Koprivnički bazeni Cerine u novom ruhu

Obavljeno je kompletno čišćenje i dezinfekcija bazenskih prostora i školjki bazena, kanalnog i klimatizacijskog sustava

- Oglas -

Za vrijeme redovnog godišnjeg remonta koji je trajao deset dana, na koprivničkom bazenima Cerine izvršen je sveobuhvatan zahvat na cijeloj građevini i sustavima (bazenska tehnika, termo-tehnička oprema i instalacije, strojarska oprema).

Ovlašteni serviseri obavili su servise od termotehničkog postrojenja i postrojenja bazenske tehnike, obavljeno je kompletno čišćenje i dezinfekcija bazenskih prostora i školjki bazena, kanalnog i klimatizacijskog sustava te su zamijenjeni dotrajali dijelovi i oprema.

– U prostoru rekreacijskog i plivačkog bazena indirektna rasvjeta sa fluo cijevima zamijenjene su novom NEO FLEX led rasvjetom koja koristi 80% manje električne energije od klasičnih cijevi i samim time štedi novac te čuva okoliš. LED rasvjeta ekološki je prihvatljivija od klasične rasvjete s obzirom na to da daje veću količinu svjetlosti s manje energije i dugotrajnija je – istaknuli su iz Cerina.

- Oglas -

Koprivnički bazeni Cerine

Isto tako, postavljene su bazenske preljevne rešetke nove generacije u prostoru rekreacijskog bazena.

U sanitarnom prostoru plivačkog bazena izvršena je generalna rekonstrukcija instalacija, te su postavljene nove potisne armature.

U bazenskom postrojenju postavljeni su novi sigurnosni elementi i kontroleri za automatsko upravljanje i doziranje kemikalija za održavanje zadanih parametara bazenske vode.

Prilikom uređenja bazenskog prostora, uklonio se most rekreacijskog bazena kako bi se navedeni prostor oslobodio za buduće aktivnosti i programe, a sredstva za održavanje mosta uložit će se u sadržaje i opremu koja će svakodnevno biti na raspolaganju našim posjetiteljima.

- Oglas -

Koprivnički bazeni Cerine

Ugostiteljski prostor u predvorju bazena dobio je novi izgled te je posjetiteljima omogućen izlaz na vanjsku terasu i proširena gastronomska ponuda i u tom djelu objekta. Opremljen je i prostor kuhinje tako da će posjetitelji moći uživati u ponudi novih jela i raznovrsnim meni paketima.

– Svi navedeni radovi izvršeni su u skladu sa zahtjevima za siguran daljnji rad postrojenja i funkcionalnosti svih ključnih čimbenika za pružanje usluga korisnicima bazena – ističu su iz Cerina.

Zavod za javno zdravstvo obavio je laboratorijska ispitivanja vode te su dobiveni pozitivni rezultati, a kvalitetu vode moći ćete kao i do sada pratiti na web stranici bazena Cerine.

Koprivnički bazeni Cerine kreću s radom, 27. studenog, a rade prema redovitom radnom vremenu kao i do sada, svakog dana od 8 do 22 sata.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti