Petak, 2. lipnja 2023.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić u Dravskoj obišao radove na izgradnji novih pogona tvrtke POBIS

Tvrtka POBIS bavi se proizvodnjom i prodajom brusnih i polirnih materijala i opreme te savjetovanjem u završnoj obradi i odabiru brusnih materijala

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnik Zdravko Punčikar obišli su danas parcelu u poslovnoj zoni Dravska gdje tvrtka POBIS gradi gospodarsko proizvodnu građevinu radi obavljanja djelatnosti prodaje i dorade brusnih materijala, a sve putem mjera poticanja razvoja poduzetništva na području Koprivnice.

“Danas smo imali prilike zajedno s gospodinom Poljakom obići radove u našoj poslovnoj zoni Dravska gdje je krenula izgradnja prve hale koja je rezultat naših poduzetničkih mjera. Moram naglasiti koliko su naše posljednje poduzetničke mjere doprinijele tome da potaknemo novi interes kod poduzetnika s područja grada Koprivnice za ulaganje u našem gradu. To je samo nastavak jednog pozitivnog gospodarskog trenda kojeg imamo u području našeg grada, našeg kraja, a čak nas i situacija s koronavirusom nije izbacila iz nekih mjera i ciljeva koje smo si postavili”, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić prilikom obilaska gradilišta.

Radovi na izgradnji novih pogona tvrtke POBIS

Boris Poljak, vlasnik tvrtke POBIS koja je specijalizirana u segmentu završne obrade brušenjem i poliranjem u metalnoj, drvnoj, staklarskoj i auto industriji zadovoljan je odvijanjem radova.

“Halu za proizvodnju i preradu brusnih materijala veličine 700 kvadratnih metara gradimo na parceli ukupne površine od 3700 kvadratnih metara. Završetak cjelokupne investicije vrijedne 3 milijuna kuna očekujemo do kraja godine, pri čemu će doći i do otvaranja novih radnih mjesta”, rekao je vlasnik tvrtke POBIS Boris Poljak.

Tvrtka POBIS bavi se proizvodnjom i prodajom brusnih i polirnih materijala i opreme te savjetovanjem u završnoj obradi i odabiru adekvatnih brusnih materijala i opreme.

Program mjera poticanja razvoja poduzetništva predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Koprivnice.

Navedenim programom poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Koprivnice pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti