Nedjelja, 1. listopada 2023.

Koprivnički Komunalac posudio svoj kamion za prikupljanje otpada kolegama u Sisku

Tvrtka Gospodarenje otpadom Sisak zamolila je za pomoć, odnosno posudbu jednog kamiona za prikupljanje miješanog i odvojeno prikupljenog otpada zbog povećanog posla na raščišćavanju posljedica potresa. Iz Komunalca su odmah udovoljili njihovu zamolbu

- Advertisement -

Da se u vrijeme velikih nedaća može na razne načine pomoći dokaz je i dobra suradnja koprivničkog Komunalca s tvrtkom Gospodarenje otpadom Sisak koja je u petak zamolila za pomoć, odnosno posudbu jednog kamiona za prikupljanje miješanog i odvojeno prikupljenog otpada zbog povećanog posla na raščišćavanju posljedica potresa koji je, među ostalim, pogodio i Sisak.

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica odmah je reagiralo na molbu te je već u subotu ujutro kamion bio u Sisku, gdje će ga tamošnji kolege korisiti sljedećih tjedan dana.

Kamion je u Sisak sigurno dovezao iskusni vozač Komunalca Gordan Štimec koji je zaposlenicima tvrtke Gospodarenje otpadom Sisak objasnio način rada i predao im vozilo.

- Advertisement -

Mateo Lončar, voditelj tehnologije gospodarenja otpadom ove sisačke tvrtke, zahvalio je na velikoj pomoći jer intenzivno rade na saniranju posljedica potresa.

Podsjetimo, Komunalac je u suradnji s Gradom Koprivnicom i Koprivničkim vodama izdvojio 200.000 kuna sredstava za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji.

“Pomaganje nastradalom području nastavit će se i dalje, prema potrebama i mogućnostima jer jedino se zajedničkim snagama može ostvariti napredak i generacijama dolaze ostaviti bolju, svjetliju i zeleniju budućnost”, istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti