Srijeda, 28. veljače 2024.

Ovogodišnja Noć muzeja održavat će se online

HTV, kao dugogodišnji partner manifestacije, pripremit će posebnu emisiju na svom prvom programu i koristiti materijal koji će biti na digitalnoj platformi

- Oglas -

Noć muzeja, jedna od najpopularnijih kulturnih manifestacija u Hrvatskoj, ove će se godine, zbog pandemije koronavirusa i posebnih epidemioloških uvjeta, održavati 29. siječnja online, osim na onim lokacijama i sadržajima koji mogu biti na otvorenom, piše Zagorje International.

Zbog specifične situacije neće biti programske knjižice, plakata ni banera, budući da će svi prijavljeni programi biti vidljivi na digitalnoj platformi Noći muzeja 2021.

HTV, kao dugogodišnji partner manifestacije, pripremit će posebnu emisiju na svom prvom programu i koristiti materijal koji će biti na digitalnoj platformi. Predstavit će se i rezultati ankete provedene u muzejskoj zajednici o tome kako su muzeji odgovorili na “lockdown” i otvaranje prema digitalnim kanalima komunikacije, ali i općenito na krizna vremena, otežana i potresima u Hrvatskoj koji su oštetili brojne muzeje i kulturno-povijesnu jezgru.

- Oglas -

Prijave za sudjelovanje u 16. Noći muzeja primaju se do 21. siječnja. Inače, od prvog izdanja 2005. godine do danas Noć muzeja zabilježila je gotovo 3,5 milijuna posjetitelja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti