Utorak, 5. srpnja 2022.

Koprivničko-križevačka županija osigurala 40.000 kuna vrijednu opremu za Vatrogasnu zajednicu Općine Molve

Zamjenik Ljubić naglasio je kako je ova primopredaja odlična primjer suradnje Županije, županijske Vatrogasne zajednice, Općine Molve i Vatrogasne zajednice Općine Molve

Preporučujemo

Zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, pročelnica službe ureda župana Melita Ivančić i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš sa suradnicima u Molvama su prisustvovali svečanoj primopredaji vatrogasne opreme vrijedne više od 40.000 kuna.

Za Požarno područje Đurđevac osigurana su sredstva u iznosu od 120.000 kuna preko županijske Vatrogasne zajednice, a u proračunu Koprivničko-križevačke županije, od čega je 40.000 kuna pripalo Vatrogasnoj zajednici Općine Molve.

Domaćin je bio predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Molve Petar Gregurić, a primopredaji je prisustvovao i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan.

Zamjenik Ljubić naglasio je kako je ova primopredaja odlična primjer suradnje Županije, županijske Vatrogasne zajednice, Općine Molve i Vatrogasne zajednice Općine Molve.

“Nastojimo u skladu sa svojim mogućnostima osigurati optimalne uvjete za naše vatrogasce kojima se ponosimo i zahvaljujemo im na svemu što čine za našu sigurnost i zaštitu. Vjerujem kako će im ova oprema biti od velike koristi, a i nadalje ćemo omogućavati sve što je potrebno da vatrogasci budu na visokoj razini spremnosti za krizne situacije. Uz kvalitetnu opremu, najvažniji dio vatrogastva su ljudi te je ključno ulagati i u edukacije, kao i potaknuti mlade da se što više uključe. Želim vam mnogo uspjeha u radu i što manje intervencija”, rekao je Ljubić.

Predsjednik Palaš složio se sa zamjenikom Ljubićem te zahvalio vatrogascima na doprinosu sustavu civilne zaštite, kao i na dosadašnjoj suradnji, naglasivši kako su u mnogo prilika pokazali da su tu za naše građane za svaku pomoć koja im je potrebna.

Predsjednik Gregurić i načelnik Ivančan zahvalili su Županiji i županijskoj Vatrogasnoj zajednici, uz želje za nastavkom dobre suradnje, stoji na službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije.

- Advertisement -

Najnovije objave