Petak, 24. ožujka 2023.

Koprivničko-križevački HSS obrazložio zbog čega se priklonio HDZ-u i Mreži

HSS će u Županijskoj skupštini ostati konstruktivna oporba, podržavajući pritom sve projekte koje smo i u predizbornoj kampanji isticali kao važne za razvoj i napredak naše Županije, ističu iz stranke

Preporučujemo

Županijski odbor Hrvatske seljačke stranke Koprivničko-križevačke županije s ciljem da se izbjegne kriza vlasti u Koprivničko-križevačkoj županiji i kako bi se što prije počelo raditi, donositi odluke od važnosti za daljnji razvoj Županije, odlučila je na programskoj osnovi podržati konstituiranje Skupštine Koprivničko-križevačke županije, priopćili su upravo iz stranke.

“Za razliku od iskustva koje smo imali u Gradu Koprivnici gdje je vrlo brzo postignut dogovor i politički konsenzus, na razini Županije velike političke grupacije nisu mogle pronaći zajednički jezik te je HSS programski dao podršku isključivo kako bi se izbjegla potencijalna kriza vlasti u Koprivničko-križevačkoj županiji i kako bi se što prije počelo raditi, naročito na projektima koji su od presudne važnosti za budućnost Županije i da u konačnici ne budemo jedina županija u Hrvatskoj koja nije uspjela konstituirati Skupštinu.

Smatramo kako vrijeme koje je pred nama zahtjeva nove ideje, nove načine pristupanju i rješavanju problema, novu energiju, a to samo mogu novi, mladi ljudi, stoga će HSS-ovi vijećnici u Skupštini Koprivničko križevačke županije biti Kristina Škoda Vajdić i Marko Martinčević.

Oboje su mlađa generacija HSS-ovaca, obrazovani, vrijedni, koji su se u svojim sredinama Podravine i Prigorja dokazali prije svega kao pošteni i dobri ljudi.

HSS će u Županijskoj skupštini ostati konstruktivna oporba, podržavajući pritom sve projekte koje smo i u predizbornoj kampanji isticali kao važne za razvoj i napredak naše Županije.

Također, inzistirat ćemo na poštenoj, odgovornoj i racionalnoj županijskoj upravi koja cijeni svoje građane, koja im služi i koja je svjesna da postoji zbog građana, a ne oni zbog nje”, istaknuli su iz koprivničko-križevačkog HSS-a.

Podsjetimo, na konstituirajućoj sjednici Županijske skupštine Ivan Pal svoj je mandat stavio u mirovanje.

HDZ i Korenova mreža osigurali većinu, Felak novi predsjednik Županijske skupštine KC-KŽ županije

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti