Srijeda, 28. rujna 2022.

Koprivničko-križevački HSS: usprkos nedavnim događajima i pokušajima destabilizacije ima nas i dalje

Prisutni članovi HSS-a su dali potporu HSS-ovim kandidatima u 2. izbornoj jedinici te su razgovarali o aktivnostima koje će poduzeti na terenu

Preporučujemo

Čelnici stranaka članica Restart koalicije su u četvrtak 19. lipnja u Koprivnici objavili početak službene kampanje za parlamentarne izbore koji će se održati 5. srpnja.

Na predstavljanju su bili prisutni i kandidati HSS-a iz 2. izborne jedinice Kristina Škoda Vajdić i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

Nakon predstavljanja su se u stranačkim prostorijama HSS-a družili s predsjednicima, načelnicima i predstavnicima gotovo svih općinskih i gradskih organizacija HSS-a Koprivničko-križevačke županije.

Prisutni članovi HSS-a su dali potporu HSS-ovim kandidatima u 2. izbornoj jedinici te su razgovarali o aktivnostima koje će poduzeti na terenu kako bi Restart koalicija ostvarila što bolje rezultate. 

Usprkos nedavnim događajima i pokušajima destabilizacije HSS-a Koprivničko-križevačke županije sastanku su se odazvali HSS-ovci iz Koprivnice, Križevaca, Kalnika, Kloštra Podravskog, Novigrada Podravskog, Đurđevca, Molvi, Đelekovca, Gole, Peteranca, Sokolovca i drugih HSS-ovih organizacija.

Sastanku je nazočio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak koji je također dao podršku Koprivničko-križevačkom HSS-u, ali i HSS-ovim kandidatima.

Na listi Restart koalicije u 2. izbornoj jedinici kandidatkinja i kandidat HSS-a za Sabor su na šestom i dvanaestom mjestu. Na 6. mjestu liste se nalazi križevački gradonačelnik Mario Rajn koji je istaknuo kako očekuje ulazak u Sabor. 

“Ljudi na terenu jasno daju do znanja kako su promjene potrebne. Neki su imali priliku kroz Hrvatski sabor jačati sjever, no jesu li u tome uspjeli pokazat će predstojeći izbori i birači 5. srpnja”, rekao je Rajn. 

Kristina Škoda Vajdić nalazi se na 12. mjestu, dugogodišnja je tajnica Županijske organizacije HSS-a i tajnica Organizacije žena HSS-a Hrvatsko srce Koprivničko-križevačke županije, mlada je i perspektivna kandidatkinja koja ističe prije svega međusobnu podršku žena.

Naglasak je stavila i na spoj iskustva i mladosti kao stupa koji najbolje usmjerava i ujedinjuje, kako bismo mogli stvarati bolje uvjete za život svakog pojedinca.

- Advertisement -

Najnovije objave