Petak, 23. veljače 2024.

Koprivničko-križevački nogometni savez osigurao 1011 lopti za županijske klubove

Svaki će klub ovisno o rangu natjecanja dobiti od dvije do pet lopti za službene utakmice, te još 10 lopti za treninge, a 170 lopti raspodijelit će se nogometnim školama

- Oglas -

Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije imat će izravnog utjecaja na kvalitetu rada nogometnih klubova u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Naime, Županijski nogometni savez odlučio je sredstva dobivena od Hrvatskog nogometnog saveza usmjeriti u donacije za sve županijske klubove.

Od HNS-a je u Vargovićevu stiglo 35.000 eura, što je Izvršni odbor ŽNS-a na čelu s predsjednikom Robertom Markulinom odlučio kupiti čak 1011 lopti proizvođača Uhlsport.

- Oglas -
Bračko, Lončar, Belčić i Kolar
Ivan Bračko, Danijel Lončar, Krešimir Belčić i Josip Kolar // Foto: GČM

Riječ je o loptama s kojima se igra SuperSport HNL, a svaki će klub ovisno o rangu natjecanja dobiti od dvije do pet lopti za službene utakmice, te još 10 lopti za treninge, a 170 lopti raspodijelit će se nogometnim školama.

– Stalno nastojimo pomagati našim klubovima pa i ova odluka ide u tom smjeru. Lopte će klubovima službeno biti predane u četvrtak na sjednici Skupštine. S dvije trećine Savez će sufinancirati nabavku aluminijskih golova. Klubove kroz sufinanciranje nastojimo poticati da kontinuirano poboljšavaju uvjete na svojim terenima – objasnio je Krešimir Belčić, član Izvršnog odbora ŽNS-a i predsjednik komisije za igrališta i sportske objekte.

Na konferenciji za novinare nazočni su bili i član Izvršnog odbora Josip Kolar, povjerenik za sva natjecanja ŽNS-a Ivan Bračko te tajnik Saveza Danijel Lončar.

Kolar, Bračko i Belčić
Josip Kolar, Ivan Bračko i Krešimir Belčić // Foto: GČM
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti