Srijeda, 28. veljače 2024.

Iznenađenje u Križevcima, uspješni trener Radnika Anthony Pavlović podnio ostavku!

'Zahvalio bih svima koji su bili uz mene kroz ovu nevjerojatno uspješnu godinu. Posebno bih zahvalio igračima koji su me prihvatili i slijedili kroz treninge i utakmice do ovog povijesnog uspjeha kluba', rekao je Pavlović

- Oglas -

Anthony Pavlović, uspješni trener koji je s Radnikom Križevci osvojio dvostruku krunu i izborio plasman u Drugu nogometnu ligu, podnio je ostavku!

“Zahvalio bih svima koji su bili uz mene kroz ovu nevjerojatno uspješnu godinu. Posebno bih zahvalio igračima koji su me prihvatili i slijedili kroz treninge i utakmice do ovog povijesnog uspjeha kluba. Zahvalio bih svojem pomoćniku Davoru Cigleru koji mi je bio desna ruka i s kojim sam odlično surađivao. Zahvaljujem upravi kluba koja nas je angažirala na čelu s predsjednikom gospodinom Darkom Jambrekovićem i koja nas je pratila kroz zajedničke uspjehe.

Ako bih nekoga izdvajao to bi sigurno bio gospodin tajnik Dejan Pernjak koji je poveznica svih linija u klubu i koji drži balans u svim segmentima djelovanja kluba. Zahvalio bih i Zvonku Hlebu i doktorici Luciji Pavljak koji su bili uz nas i pomagali nam da zdravi dočekamo sve napore. Isto tako i svakome tko je bio i mali kotačić ovog uspjeha.

- Oglas -

Zahvalio bih i medijima koji su nas pratili, a posebno prigorski hr. i KŽ sport. Također bih zahvalio kritičarima i onima koji su sumnjali u mene i moj rad jer na taj način su me poticali i davali mi dodatni motiv na putu prema uspjehu. Klubu kojeg nosim u srcu jer sam u njemu od malih nogu želim nastavak dobrih rezultata i u 2. NL”, obraćanje je Pavlovića kojeg je prenio KŽ Sport.

Trener Anthony Pavlović na rukama svojih igrača
Trener Anthony Pavlović na rukama svojih igrača // Foto: Maurizio Novosel (KŽ sport)

Vijest koja je u nogometnim krugovima odjeknula kao iznenađenje prokomentirao je i križevački klub na svojoj Facebook stranici.

”Nakon puno promišljanja Anthony Pavlović je ipak odlučio da će nas napusti na trenerskoj poziciji. Nadali smo se da do toga neće doći. Mnoge zanima zašto. Anthony je procijenio da uz svoj posao i privatne obveze neće moći u potpunosti odgovoriti na izazove koji nas očekuju u novoj ligi odnosno Supersport 2. NL. Dragi Anthony, ovih uspjesi zlatim slovima su upisani u povijest križevačkog nogometa. Hvala od sveg srca na svemu. Puno sreće u daljnjem radu. Ono što zasigurno znamo je to da smo dobili još jednog vjernog navijača”, stoji u objavi Radnika Križevci.

Fešta križevačkih nogometaša i navijača
Fešta križevačkih nogometaša i navijača // Foto: Maurizio Novosel (KŽ sport)
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti