Srijeda, 22. ožujka 2023.

Korina Karlovčan operirala rame: želimo brz oporavak!

Korinu sada očekuje rehabilitacija i oporavak, a trebala bi biti spremna za povratak rukometu do početka priprema krajem srpnja

Preporučujemo

Lijevo krilo Podravke Vegete, Koprivničanka Korina Karlovčan, prošlog je tjedna u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina operirala rame.

Liječnici su odradili artroskopski zahvat te je sve prošlo prema planu.

Korinu sada očekuje rehabilitacija i oporavak, a trebala bi biti spremna za povratak rukometu do početka priprema krajem srpnja.

“Sretna sam jer sam operirana u Sv. Katarini. Prije dolaska dobila sam puno preporuka za ovu bolnicu. Sve je prošlo u najboljem redu. Prim.dr.sc. Eduard Rod, dr.med. specijalist ortopedije izrazito je profesionalan i stručan liječnik, a medicinsko osoblje jako ljubazno. Ambijent tijekom boravka u bolnici jako je ugodan. Zaista mogu reći samo sve najbolje”, poručila je Korina Karlovčan za Facebook stranicu Specijalne bolnice Sv. Katarine.

Korini želimo brz oporavak i povratak rukometu, a u međuvremenu slobodno pročitajte i razgovor s njom koji smo nedavno imali na temu koprivničkog rukometnog kluba i njezine uloge u sastavu Zlatka Saračevića.

Korina Karlovčan: Navijači vole moju borbenost, a ja njihovu podršku

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti