Subota, 1. travnja 2023.

Korona promijenila planove: ipak ništa od Koprivnica Wine Festa

Na najjačem Wine Festu dosad sudjelovanje su najavili podravski vinari Kostanjevec, Matočec, Ban i Jušta, Stina vino s Brača, Krešimir Ivančić-Griffin s Plešivice, Kunčić iz Međimurja te Vinarija Papak iz Iloka, a trebali su opet doći i vrhunski hrvatski maslinari

Preporučujemo

S nedavnim poboljšanjem epidemiološke situacije u Hrvatskoj, Udruga vinskih entuzijasta 5F pristupila je ubrzanim pripremama za održavanje Koprivnica Wine Festa 2020.

Odaziv vinara bio je odličan, dogovoren je bio i termin 4. srpnja u Calypso pubu, ali se zbog ponovnog povećanja broja oboljelih od Covida-19 zaključilo da je odgoda događaja najbolje rješenje u ovom trenutku.

Organizatori su poručili kako će se Koprivnica Wine Fest održati čim se za to steknu odgovarajući uvjeti, a o mogućim terminima zasad se može samo nagađati.

Uglavnom, vrhunski će podravski i hrvatski vinari opet pohoditi Koprivnicu pa bilo to tek 2021. godine.

Na najjačem Wine Festu dosad sudjelovanje su najavili podravski vinari Kostanjevec, Matočec, Ban i Jušta, Stina vino s Brača, Krešimir Ivančić-Griffin s Plešivice, Kunčić iz Međimurja te Vinarija Papak iz Iloka, a trebali su opet doći i vrhunski hrvatski maslinari.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti