Utorak, 24. svibnja 2022.

Korona u redovima Hrvatica, protiv Japana bez tri važne igračice!

Pozitivne igračice do daljnjega ostaju u izolaciji u Castellonu. One se zasad dobro osjećaju i imaju lakše covid-19 simptome

Preporučujemo

Tijekom redovitog antigen testiranja koje je održano jutros, 6. prosinca 2021. godine, otkriveno je da su dvije hrvatske reprezentativke pozitivne na covid-19, izvijestio je Hrvatski rukometni savez.

Odmah nakon toga, cijela reprezentacija podvrgnuta je PCR testiranju. Nažalost, PCR je potvrdio sumnju da su Ćamila Mičijević, Ivana Dežić i Dora Krsnik pozitivne, dok su sve ostale igračice i članovi stručnog stožera negativni na koronavirus.

Stoga, izbornik Nenad Šoštarić odlučio je s popisa od 35 igračica koji je prijavljen Svjetskoj rukometnoj federaciji (IHF-u), pozvati Tenu Petiku, igračicu Lokomotive Zagreb i Gabrielu Gudelj, članicu Zrinskog Čakovec. Njihov dolazak u Španjolsku očekuje se tijekom sutrašnjeg dana, 7. prosinca, kad se reprezentacija seli u Torrevieju, kao što je poznato od ranije.

HRS zasad nije priopćio tko će biti treća igračica koja će se priključiti izabranoj vrsti.

Pozitivne igračice do daljnjega ostaju u izolaciji u Castellonu. One se zasad dobro osjećaju i imaju lakše covid-19 simptome.

- Advertisement -

Najnovije objave