Srijeda, 7. prosinca 2022.

KOŠARKAŠKI SJEVER Podravac u Virju i Radnik u Križevcima veliki favoriti protiv Varteksa, odnosno Bjelovara

Poslije sedam odigranih kola Podravac i dalje drži vrh prvenstvene ljestvice sa šest pobjeda i jednim porazom. Po jedan poraz još imaju Vindija s pet i Radnik s četiri pobjede

Preporučujemo

Ovaj vikend na rasporedu su utakmice 8. kola Druge košarkaške lige Sjever.

Vodeći Podravac u Virju dočekuje varaždinski Varteks. Pobjeda domaćina ne bi smjela doći u pitanje jer gosti još nisu osjetili slast pobjede u drugoligaškom društvu.

Vindija je domaćin Ivančici. Još prošle godine ovo bi bio jedan od derbija prvenstva, no ove je to samo županijski derbi jer su Ivančani puno neuvjerljiviji nego lani. Očekuje se sigurna pobjeda Varaždinaca.

Radnik nakon sigurne pobjede ove srijede u Vrbovcu (85:57), u svojim Križevcima dočekuje susjede iz Bjelovara. Bjelovarčanima kao da ponestaje daha, a Križevčani su na samo jednom porazu, pa su favoriti u ovoj utakmici.

Najneizvjesnije bi moglo biti u Čakovcu gdje dolazi Petar Zrinski. Kako prvenstvo odmiče tako je Međimurje sve sigurnije, a Vrbovčane su uzdrmala dva uzastopna poraza od Podravca i Radnika. Zbog toga i svog terena prednost je na strani domaćina.

Vedi je u Bjelovaru favorit u susretu s Labradom, ali s gostima se nikad ne zna, ni s kakvim sastavom niti s kakvim ambicijama će istrčati na teren.

Poslije sedam odigranih kola Podravac i dalje drži vrh prvenstvene ljestvice sa šest pobjeda i jednim porazom. Po jedan poraz još imaju Vindija s pet i Radnik s četiri pobjede.

Raspored 8. kola:

Virje, SŠD, Podravac – Varteks, nedjelja, 27. studenoga, 15 sati

Varaždin, dvorana Graberje, Vindija – Ivančica, nedjelja, 27. studenoga, 20.30 sati

Križevci, dvorana OŠ Lj. Modec, Radnik – Bjelovar, subota, 26. studenoga, 18 sati

Čakovec, dvorana OŠ u Ivanovcu, Međimurje – Petar Zrinski, subota, 26. studenoga, 18 sati

Bjelovar, dvorana 1. OŠ, Vedi – Labrada 1971, nedjelja, 27. studenoga, 14.30 sati

Virka – slobodna

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti