Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Kreće modernizacija Miholjanskog puta u Novigradu Podravskom

Vrijednost radova iznosi 841.581,56 kuna s  PDV-om, a sklopljen je i ugovor o obavljanju stručnog i obračunskog nadzora s koprivničkom tvrtkom Petgrad

Preporučujemo

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave i odabira ekonomski najpovoljnije  ponude sklopljen je ugovor o izvođenju radova s tvrtkom PZC Varaždin za izvođenje radova na modernizaciji (podloga, postavljanje rubnjaka, asfaltiranje, formiranje ugibališta) Miholjanskog puta.

“Ugovorena vrijednost radova iznosi 841.581,56 kuna s  PDV-om, a sklopljen je i ugovor o obavljanju stručnog i obračunskog nadzora s koprivničkom tvrtkom Petgrad u vrijednosti od 12.375 kuna s PDV-om”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Potpisima ugovora stekli su se uvjeti za prijavu početka radova nadležnom županijskom uredu. Nakon proteka najmanje osam dana propisanog roka od prijave početka građenja investitor će izvođaču predati gradilište, a nadzorni inženjer će ga uvesti u posao.

Rok izvođenja radova ugovoren je u trajanju najviše 60 dana od dana uvođenja u posao.

“Podsjećam da smo projekt Rekonstrukcija nerazvrstane ceste Triokraljski-Miholjanski put prijavili na nacionalni natječaj te da je odlukom Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine za taj projekt odobreno 171.240 kuna”, rekao je Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti