Četvrtak, 23. ožujka 2023.

Krešimir Belčić iz NK Starigrada imenovan tehničkim direktorom Škole nogometa Grada Koprivnice

Sjednicu skupštine je vodio predsjednik Saša Grubačević, a na njoj su prihvaćene predložene odluke i sporazum o pridruživanju NK Starigrada i NK Omladinca Herešin u članstvo ŠNGK-a

Preporučujemo

U ponedjeljak je u prostorijama Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici održana redovna godišnja sjednica skupštine Škole nogometa Grada Koprivnice.

Članove skupštine uvodno je pozdravio predsjednik ŠNGK-a Saša Grubačević, a potom se prigodnim riječima obratila i koprivnička dogradonačelnica.

Pohvalila je rad i djelovanje ŠNGK-a, kao i činjenicu da je sve više upisane djece koja odrastaju uz sportske aktivnosti.

Koprivnička dogradonačelnica Ksenija Ostriž na skupštini je pohvalila rad ŠNGK-a
Koprivnička dogradonačelnica Ksenija Ostriž na skupštini je pohvalila rad ŠNGK-a // Foto: ŠNGK

Sjednicu je vodio predsjednik Saša Grubačević, a na njoj su prihvaćene predložene odluke i sporazum o pridruživanju NK Starigrada i NK Omladinca Herešin u članstvo ŠNGK-a. Podsjetimo, klubovi osnivači ŠNGK-a su NK Koprivnica, NK Miklinovec i NK Močile.

Sapa Grubačević i Zoran Ban, predsjednik i tajnik ŠNGK-a
Sapa Grubačević i Zoran Ban, predsjednik i tajnik ŠNGK-a // Foto: ŠNGK

Sukladno novim članovima ŠNGK-a donesena je i izglasana nova organizacijska shema te su usvojene izmjene statuta zbog povećanja broja članova uprave i članova skupštine.

Članovi skupštine ŠNGK-a
Članovi skupštine ŠNGK-a // Foto: ŠNGK

Izneseno je financijsko izvješće za 2022. te je usvojen financijski plan za 2023. i projekcija financijskog plana za 2024. godinu.

Sportski voditelj Domagoj Baričić podnio je izvješće o radu ŠNGK-a te iznio planove za buduće razdoblje, a najavio je i evente koje ŠNGK organizira, a to su Capronca Cup početkom lipnja i Kids Day krajem kolovoza.

Dodajmo i da je u sklopu organizacijske sheme Krešimir Belčić, predsjednik NK Starigrada, imenovan tehničkim direktorom Škole nogometa Grada Koprivnice, stoji na službenim internetskim stranicama ŠNGK-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti