Utorak, 18. lipnja 2024.

Kristinka Štefan ponovo izabrana za predsjednicu udruge Mali princ

Članovi Maloga princa i korisnici socijalnih usluga te stanari Kuće podrške čestitkama su se pridružili prigodnim programom

- Oglas -

Na Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama, uz gradske vijećnice i pročelnice, u Đurđevcu je održana izborna skupština udruge Mali princ.

Predsjednica udruge Kristinka Štefan okupljenim je članovima podnijela izvješće o radu te financijski pregled za 2023. godinu, kao i planirani rad za tekuću 2024. godinu. Na održanoj je skupštini proveden i izbor novih upravnih tijela udruge te je usvojen novi statut udruge Mali princ.

Članovi su jednoglasno podržali izbor novih članova, kao i usvojili podnesena izvješća, a potom jednoglasno potvrdili reizbor i dali ponovno povjerenja dosadašnjoj predsjednici Kristinki Štefan da i dalje vodi ovu đurđevačku udrugu.

- Oglas -

Bit će to njen šesti mandat upravljanja udrugom, od koje je svojim radom i zalaganjem uspjela prekoračiti lokalne granice, dobiti važna gradska i državna priznanja, te socijalnu instituciju koja brine o velikom broju osoba s intelektualnim teškoćama.

Uz čestitke predsjednici svih prisutnih, članovi Maloga princa i korisnici socijalnih usluga te stanari Kuće podrške čestitkama su se pridružili prigodnim programom.

Udruga Mali princ
Udruga Mali princ // Foto: djurdjevac.hr

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti