Četvrtak, 20. lipnja 2024.

[FOTO] U Selnici predstavljena zbirka pjesama ‘Vrijednosti’, druga knjiga Đurđice Milosavljević

Đurđica inače radi kao njegovateljica, s obitelji živi u Selnici, majka je petero djece i baka dvoje unučadi, a ovo joj je druga objavljena knjiga

- Oglas -

Brojni mještani okupili su se jučer u dvorani DVD-a Podravske Selnice, mjesta u sklopu općine Legrad, gdje je održana promocija druge knjige autorice Đurđice Milosavljević. Radi se o zbirci pjesama “Vrijednosti”.

Đurđica inače radi kao njegovateljica, s obitelji živi u Selnici, majka je petero djece i baka dvoje unučadi, a ovo joj je druga objavljena knjiga.

Na predstavljanju se se recitirale pjesme iz nove knjige, a bilo je tu mjesta i za pokoji glazbeni broj u izvedbi Rajnarda Hraščanca i maestra Nikole Milosavljevića, Đurđičinog sina, koji je poneku majčinu pjesmu i uglazbio. Bio je tu I gost iznenađenja, rođeni Selničan i poznati podravski glazbenik i umjetnik Ivo Kovač Kaj.

- Oglas -

– Oduševili ste me što ste se okupili u tako velikom broju. Hvala vam svima, nadam se da vam je bilo ugodno, da ste se lijepo i opustili – rekla je kratko nakon predstavljanja sama autorica knjige.

To je ujedno i 36. po redu knjiga Biblioteke Nagnuća zajedničke naklade Udruge Vendi iz Đelekovca. Urednik knjige je ujedno i voditelj programa, također i osnivač i predsjednik udruge, mnogima poznat kao dugogodišnji radijski novinar i voditelj Mladen Levak.

Pokraj literarnog dijela, tu je bio i likovno-izložbeni, a izloženi su radovi Sanele Brgles, čija slika krasi naslovnu stranicu knjige.

Pjesme su čitali Ana Jakopanec, Tatjana Međimorec, Ladislava Šarec, Jasmina Bačani, Krešo Puklavec i Rajnard Hraščanec.

Foto: Krešo Puklavec 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti