Petak, 27. svibnja 2022.

Kuglači đurđevačkog Graničara pobijedili varaždinsku Cestu u gostima

Ovo su važni bodovi za Graničar u borbi za gornji dio tablice, koji dva kola prije kraja prvog dijela sezone drži sredinu tablice

Preporučujemo

Kuglači Graničara u sedmom kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever pobijedili su u Varaždinu ekipu Ceste rezultatom 6:2 i sa 57 čunjeva razlike. Graničar je ukupno srušio 3252, a Cesta 3195 čunjeva.

Bio je ovo još jedan odličan nastup Picoka koji su tijekom cijele utakmice imali vodstvo i nisu ga ispuštali do samog kraja utakmice. Ovo su važni bodovi za Graničar u borbi za gornji dio tablice, koji dva kola prije kraja prvog dijela sezone drži sredinu tablice.

Najbolji u redovima Picoka bio je Vinko Šostarec sa 569 srušenih čunjeva, a još su igrali Zdravko Vokšan sa 562,  Antun Bionda sa 546, Ivan Buković sa 543, Dražen Švarbić i Dražen Vugrinec sa 528 i  Zdravko Lovašen sa 504 srušena čunja. Poene za Graničar osvojili su Vinko Šostarec, Zdravko Vokšan, Antun Bionda i Ivan Buković.

U idućem kolu Graničar igra u Koprivnici protiv Elektre iz Križevaca, a utakmica se igra u subotu, 13. studenoga 2021., s početkom u 17 sati.

- Advertisement -

Najnovije objave