Utorak, 27. rujna 2022.

Kuglači Graničara iz Đurđevca pobjedom zaključili sezonu

Graničar je srušio 3187, a Obrtnik 3162 čunja. Gostima iz Krapine pripao je početak, a Graničaru završetak utakmice gdje su neizvjesnoj utakmici došli do pobjede i zauzeli peto mjesto na tablici

Preporučujemo

Kuglači đurđevačkog Graničara pobijedili su Obrtnik iz Krapinskih Toplica 6:2 u posljednjem, 18. kolu Druge hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Koprivnici.

Graničar je srušio 3187, a Obrtnik 3162 čunja. Gostima iz Krapine pripao je početak, a Graničaru završetak utakmice gdje su neizvjesnoj utakmici došli do pobjede i zauzeli peto mjesto na tablici.

Najbolji igrač u Graničaru bio je Zdravko Vokšan s 568 srušenih čunjeva, a još su igrali Antun Bionda s 535, Vinko Šostrec s 527, Mirko Banjac s 525, Ivan Buković s 520 i Zdravko Lovašen s 512 srušenih čunjeva.

– Bila je to vrlo zanimljiva i neizvjesna utakmica koju smo dobili prvenstveno zbog naše motivacije i bolje koncentracije. Ovime smo završili natjecateljsku sezonu i zauzeli peto mjesto na tablici – rekao je glasnogovornik kluba Zdravko Lovašen.

- Advertisement -

Najnovije objave