Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Kuglačice koprivničke Podravke turbulentnu sezonu završile u zlatnoj sredini

Unatoč turbulentnom prvenstvu s pauzama bez treninga, mjerama stožera, samoizolacijama, utakmicama bez punog sastava i bez podrške u publici igračice Podravke uz trenericu Picer osvojile su solidno šesto mjesto s 14 bodova uz šest pobjeda, dva remija i 10 poraza, iako svjesne da su mogle bolje da su okolnosti dozvoljavale

Preporučujemo

Završila je sezona u Prvoj Hrvatskoj kuglačkoj ligi, a naslov je odnijela ekipa riječke Mlake.

Kraj ekipnog prvenstva Podravkašice su završile porazom upravo kod prvakinja. U prvom bloku Šimunić (378) gubi prva tri seta pa ulazi zamjena Buhinjak (139) koja osvaja set protiv Bogdanović, dok Zver (543) gubi od najbolje protivnice Gal (618).

U drugom bloku Lukčin (505) i Bolić (504) osvajaju po set i gube od protivnica Bosak+Grdić i Neralić. U posljednjem bloku Matiša (567) osvaja jedini poen za Podravku protiv Grubišić+Bašić-Palković, a Orehovec (538) gubi od Pavlic.

Unatoč turbulentnom prvenstvu s pauzama bez treninga, mjerama stožera, samoizolacijama, utakmicama bez punog sastava i bez podrške u publici igračice Podravke uz trenericu Picer osvojile su solidno šesto mjesto s 14 bodova uz šest pobjeda, dva remija i 10 poraza, iako svjesne da su mogle bolje da su okolnosti dozvoljavale.

Riječanke su ove sezone osvojile 32 boda, upisale su čak 16 pobjeda i samo dva poraza. Naslov s Mlakom ponovno je osvojila Koprivničanka Valentina Gal, a uz nju je i Ana Jambrović.

Valentina Gal statistički je i najbolja igračica ove sezone.

Najnovije objave