Petak, 3. veljače 2023.

Legendarni golman Varteksa i Slavena preuzima nogometaše Međimurja

Kao trener je samostalno vodio Varaždin i Zavrč, sudjelovao je u radu mladih hrvatskih reprezentacija, a pomagao je Zlatku Daliću u Saudijskoj Arabiji

Preporučujemo

Nogometni klub Međimurje iz Čakovca u ponedjeljak je na konferenciji za novinare predstavio novog trenera.

Riječ je o Ivici Solomunu, koji je u igračkoj karijeri bio sjajan vratar kojeg posebno pamte navijači Varteksa i Slavena Belupa.

Kao trener je samostalno vodio Varaždin i Zavrč, sudjelovao je u radu mladih hrvatskih reprezentacija, a pomagao je Zlatku Daliću u Saudijskoj Arabiji.

– Zahvaljujem se predsjedniku i direktorima što su se odlučili na moj angažman. Prezentiran mi je jedan projekt koji me je iskreno zainteresirao. Moje mišljenje je da NK Međimurje treba biti nositelj kvalitete u svojoj regiji i da se maksimalno svi trebaju upregnuti kako bi se to ostvarilo. Kao stručni trener mogu garantirati dobar i obilan rad. Nadam se da ćemo ovo se oko igrača riješiti što prije te da će se formirati moj stožer. Za uspjeh i ambiciju je puno posla, a nadam se da ćemo se kompletirati što prije. Vrijeme je preda nama i vidjet ćemo što nas čeka. Željan sam posla te rada i jedva čekam početak – rekao je Ivica Solomun, čiju su izjavu prenijele Međimurske novine.

Pripreme Međimurja započet će 6. srpnja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti