Srijeda, 24. srpnja 2024.

Legendarno Prljavo kazalište stiže u Križ za najzabavniji vikend u godini

Najzabavniji vikend u godini u općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza, a začinit će ga ove godine koncert Prljavog kazališta

- Oglas -

Najzabavniji vikend u godini u općini Križ bit će od 23. do 25. kolovoza, a začinit će ga ove godine koncert Prljavog kazališta.

“Želite sudjelovati u programu? Imate udrugu koja djeluje na području općine ili u okolici i imate ideju za sudjelovanje u programu, svakako nam se javite, ali obavezno rezervirajte taj vikend za dolazak u Križ jer smo pripremili puno zabavnog sadržaja za sve”, priopćili su iz općinske uprave.

U petak, 23. kolovoza, očekujemo zabavni sadržaj u centru Križa, i to od 17 sati kada će za najmlađe na livadi u centru biti postavljeni besplatni napuhanci, mađioničarska i balon predstava, a odrasle od 21 sat očekuje ugostiteljska ponuda uz nastup Tamburaša kraljeva.

- Oglas -

Subota, 24. kolovoza, centralni je dan obilježavanja u kojem se održava tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina, srednjovjekovni edukativno-zabavni tabor za djecu u organizaciji udruge Red Čuvara grada Zagreba, a koji uključuje streličarenje, srednjovjekovnu bolnicu i pisarnicu, srednjovjekovne igre i radionice za djecu te viteške igre.

Za odrasle u hladovini parka bit će tradicionalno dobra degustacija vina udruge Škaf uz zvukove tamburice. Navečer slijedi nastup DJ-a Claudia Madirazza i saksofoniste Dominika Grgića na pozornici u centru Križa, koji će zagrijati atmosferu za koncert Prljavog kazališta u 22 sata.

U nedjelju, 25. kolovoza, slijedi kotlovinijada Udruge branitelja Općine Križ i tradicionalna obiteljska biciklijada.

Program Dana Općine Križ od kraja kolovoza do druge polovice rujna sadrži i brojna sportska događanja, kulturna, glazbena i edukativna događanja.

Sve udruge koje još nisu, a imaju ideju i žele svojim programom, odnosno sadržajem sudjelovati u programu obilježavanju Dana Općine Križ, mogu se prijaviti Općini Križ na info@opcina-kriz.hr ili broj telefona 01/2831-515 najkasnije do 5. srpnja.

- Oglas -

Prijave za Sajam obrta i rukotvorina, biciklijadu te kotlovinijadu kreću uskoro, zato pratite internetsku i Facebook stranicu Općine Križ.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti