Utorak, 28. rujna 2021.

Likovnjaci KUD-a Delovi vikend proveli na dvije kolonije u Sošicama i Novigradu Podravskom

U organizaciji Hrvatskog katoličkog liječničkog društva Podružnice Zagreb, održala se u Sošicama, selu na Žumberačkom gorju, umjetnička kolonija na kojoj se odazvalo 30-ak umjetnika

Preporučujemo

U subotu 11. rujna članovi likovne sekcije KUD-a Delovi sudjelovali su na čak dvije likovne kolonije.

U organizaciji Hrvatskog katoličkog liječničkog društva Podružnice Zagreb, održala se u Sošicama, selu na Žumberačkom gorju, umjetnička kolonija na kojoj se odazvalo 30-ak umjetnika. Umjetnicima su se pridružili i članovi HKLD-a te se uz radni dio kolonije odvijao i molitveno-izletnički program za one koju su se željeli pridružiti. U grkokatoličkoj crkvi Sv. Petra i Pavla u Sošicama služena u 11 sati sveta misa koju je po istočnom obredu predvodio župnik vlč. Zoran Vladušić. Radovi s ove kolonije biti će izloženi na Božićnoj izložbi u Domu HKLD-a u Zagrebu, 15. prosinca 2021.

Sudionici ove kolonije bili su i članovi delovske sekcije Kristinka Klarić i Anđelko Brkić. Isti dan u Novigradu Podravskom na predjelu zvanom Prkos na prostoru Lovačkog doma LD “Golub” iz Novigrada Podravskog održala se likovna kolonija koju su zajednički organizirali KUD Podravka i KUD Ivan Vitez Trnski, Novigrad Podravski za svoje članove i prijatelje.

Ispred likovne sekcije KUD-a Delovi na koloniji u Novigradu Podravskom sudjelovao je Toni Karuza.

Najnovije objave