Nedjelja, 2. travnja 2023.

Na jezeru Čabraji održan međužupanijski šaranski kup

U tri dana ukupno je ulovljeno 276,04 kilograma ribe, a najbolji ulov kupa imao je Kristin Belec ulovivši amura teškog 10.94 kilograma

Preporučujemo

Na jezeru Čabraji od 10. do 12. rujna održan je međužupanijski šaranski kup u organizaciji Športsko ribolovnog kluba Križevci na kojem je nastupilo ukupno 12 ekipa iz Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije.

U tri dana ukupno je ulovljeno 276,04 kilograma ribe, a najbolji ulov kupa imao je Kristin Belec ulovivši amura teškog 10.94 kilograma. Najuspješnije su ipak bile ekipe gostiju pa je tako prvo mjesto osvojila ekipa Slavija Severin, drugo mjesto ŠRD Slavonac, a treće mjesto osvojila je ekipa ŠRU ulovi i pusti.

Uz čestitke najuspješnijima, sudionike je pozdravio gradonačelnik Mario Rajn te zahvalio svima na organizaciji međužupanijskog kupa upravo na jezeru Čabraji te pozvao sudionike iz drugih županija na ponovni posjet jezeru i Gradu Križevcima.

Okupljene je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravio Branko Zorko te čestitao sudionicima na ostvarenim rezultatima. Predsjednik ŠRK Križevci Berislav Balen zahvalio je svima na dobroj organizaciji te gostima poželio ponovni posjet ovom jezeru.

Najuspješnijima nagrade su uručili gradonačelnik Mario Rajn, tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko, predsjednik ŠRK Križevci Berislav Balen i dopredsjednik Petar Sinković.

Izvor: krizevci.hr

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti