Ponedjeljak, 29. studenoga 2021.

Ljetno kino u Đurđevcu privuklo velik broj filmoljubaca

Zabave i dobrih filmskih naslova neće nedostajati ni ovaj vikend - u petak, 13. kolovoza u 20 sati na rasporedu je SF akcijski triler Free Guy u izvedbi popularnog Ryana Reynoldsa, a u nedjelju, 15. kolovoza, u 10.30 sati ne propustite sinkronizirani animirani film Čudovišni ljubimci hotela Transilvanije

Preporučujemo

Protekli vikend obilježile su čak dvije popularne kino projekcije koje je u sklopu Summer Cock Festivala organizirala Turistička zajednica grada Đurđevca.

Tako su u petak svi ljubitelji sedme umjetnosti mogli uživati u avanturističkoj komediji Krstarenje džunglom s mega zvijezdama Dwayneom Johnsonom i Emily Blunt u glavnim ulogama. Film je privukao brojne gledatelje željne akcije i dobre zabave.

Nije nedostajalo zabave ni za najmlađe, koji su u nedjelju mogli uživati u igrano-animiranoj drami Space Jam u režiji Malcolma D. Leeja. Mladi gledatelji su putem velikog filmskog platna u novouređenoj kino dvorani Doma kulture, zajedno s NBA prvakom i košarkaškom ikonom LeBronom Jamesom, otišli na epsku avanturu s Looney Tunes ekipom.

Zabave i dobrih filmskih naslova neće nedostajati ni ovaj vikend – u petak, 13. kolovoza u 20 sati na rasporedu je SF akcijski triler Free Guy u izvedbi popularnog Ryana Reynoldsa, a u nedjelju, 15. kolovoza, u 10.30 sati ne propustite sinkronizirani animirani film Čudovišni ljubimci hotela Transilvanije.

U nastavku pogledajte cjelokupni program festivala…

Program Summer Cock festival 2021

Najnovije objave