Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

LJETO NA ŠODERICI Vodimo vas na urnebesnu kazališnu predstavu ‘Ja, trudnica’

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do četvrtka, 30. lipnja, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnicu ili dobitnika

Preporučujemo

Pred nama je i treća predstava u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge mladih iz Koprivnice.

Manifestacija se održava do 14. srpnja na popularnom podravskom jezeru na području općine Legrad, a treća predstava nosi naziv ‘Ja, trudnica’.

Igra se ovog četvrtka, 30. lipnja, od 20.30 sati.

O predstavi:

“I, kad će djeca?”, “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Igraju: Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao dvije ulaznice (1×2) za ovu predstavu.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do četvrtka, 30. lipnja, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnicu ili dobitnika.

NAPOMENA

U slučaju kiše, predstava se igra u društvenom domu u Legradu.

Dobitnica ili dobitnik ulaznice mora podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije pola sata prije početka predstave jer u protivnom te ulaznice idu u slobodnu prodaju.

_______________________

Osnovne informacije:

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a preko sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

- Advertisement -

Najnovije objave