Utorak, 5. srpnja 2022.

LJETO NA ŠODERICI Vodimo vas na urnebesnu kazališnu predstavu ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’

Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Preporučujemo

Pred nama je i druga predstava u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge mladih iz Koprivnice.

Manifestacija se održava do 14. srpnja na popularnom podravskom jezeru na području općine Legrad, a druga predstava nosi naziv “Kakva ti je žena, takav ti je život’.

Igra se ovog četvrtka, 23. lipnja, od 20.30 sati.

O predstavi:

Predstava je to koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa – od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Portal Klikaj.hr za vas je osigurao dvije ulaznice (1×2) za ovu predstavu.

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do četvrtka, 23. lipnja, u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnicu ili dobitnika.

NAPOMENA

U slučaju kiše, predstava se igra u društvenom domu u Legradu.

Dobitnica ili dobitnik ulaznice mora podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije pola sata prije početka predstave jer u protivnom te ulaznice idu u slobodnu prodaju.

_______________________

Osnovne informacije:

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a preko sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

- Advertisement -

Najnovije objave