Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Lovro Zvonarek s velikanom Bayernom potpisao profesionalni ugovor do ljeta 2027. godine

Lovro Zvonarek je iz Slavena Belupa otišao u Bayern za 1,8 milijuna eura, ali s raznim bonusima taj iznos bi se mogao popesti i na oko 5 milijuna eura

- Oglas -

Bavarski velikan Bayern München objavio je na svojoj službenoj stranici da je potpisao profesionalne ugovore s trojicom mladih igrača, a među njima je i veliki hrvatski nogometni talent, 19-godišnji Lovro Zvonarek iz Preloga. On je potpisao do 30. lipnja 2027. godine.

Bivši igrač i kapetan koprivničkog prvoligaša Slavena Belupa za vikend je prvi put krenuo od prve minute za Bayern u Bundesligi te je odmah postigao pogodak protiv Wolfsburga, i to nakon samo četiri minute igre. Asistirao mu je kanadski reprezentativac Alphonso Davies, a Zvonarek je s desne strane pogodio suprotnu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu. Bio je to prvi gol na utakmici u 2:0 pobjedi Bayerna. Njegov lijepi pogodak možete pogledati OVDJE.

Lovro Zvonarek je iz Slavena Belupa otišao u Bayern za 1,8 milijuna eura, ali s raznim bonusima taj iznos bi se mogao popesti i na oko 5 milijuna eura. U koprivničkom klubu stoga s velikom pažnjom prate Zvonarekove igre i nastupe, a ovaj ugovor zasigurno je odlično primljen i imeđu Farmaceutima.

- Oglas -

Zvonarek je ove sezone za Bayern upisao četiri nastupa u prvoj momčadi, a uglavnom se dokazivao u juniorskoj Ligi prvaka i u drugoj momčadi. Ukupno je postigao 11 golova.

Bayern ga je odlučio nagraditi profesionalnim ugovorom. Iz kluba su potvrdili da su ugovore potpisali Lovro Zvonarek, Noel Aseko Nkili, i Adam Aznou. Zvonarek i Aznou su potpisali do 2027. godine, dok Aseko ostaje do 2026. godine.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti