Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Luka Lučić potpisao dvogodišnji ugovor sa Slavenom Belupom

Rođen je u Splitu prije 29 godina, a nakon školovanja u Hajduku nosio je dresove češkog Banika te Zrinjskog, Borca i Tuzla Cityja iz Bosne i Hercegovine

- Oglas -

Slaven Belupo riješio je prazninu na lijevom beku nakon odlaska Daniela Štefulja. Dvogodišnji ugovor potpisao je Luka Lučić.

Bio je kapetan Posušja u prošloj sezoni te je u prvenstvu Bosne i Hercegovine s klubom osvojio peto mjesto. U 26 nastupa upisao je dva pogotka i tri asistencije.

Rođen je u Splitu prije 29 godina, a nakon školovanja u Hajduku nosio je dresove češkog Banika te Zrinjskog, Borca i Tuzla Cityja iz Bosne i Hercegovine.

- Oglas -

– Sretan sam što dolazim u Slaven Belupo i što se vraćam u hrvatski nogomet. Znam koliko nas zahtjevna sezona čeka, no uvjeren sam da ćemo svima biti ‘tvrd orah’. Moramo učiniti sve da Koprivnica opet postane ‘utvrda’ kakva je bila nekad gdje će svima biti teško i odakle se neće odnositi bodovi. O gradu sam čuo sve najbolje, idealan je za potpunu koncentraciju na nogomet i to je ono što me veseli. Sezona će biti duga. Najbitnije je da budemo fokusirani iz utakmice u utakmicu, a onda ćemo i zajedno napraviti iskorak, kako na individualnoj razini, tako i na momčadskoj. Idemo korak po korak i svojim pristupom, angažmanom i osvajanjem bodova veseliti naše navijače – rekao je Lučić.

U karijeri ima i 16 nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske.

Ujedno se Slaven Belupo na svojim digitalnim kanalima oprostio od Benedika Mioča, Daniela Štefulja i Samuela Nongoha kojima su istekli ugovori.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti