Srijeda, 28. rujna 2022.

Malene pčelice oprostile se od vrtića u Legradu

Vrtićarci su nastupom oduševili roditelje i publiku, a skupina predškolaca Pčelice pokazala je spremnost za upis u prvi razred osnovne škole

Preporučujemo

U društvenom domu u Legradu održana je završna priredba dječjeg vrtića Dabrić.

Mališani su marljivo vježbali i učili tekst koji su na osebujan način predstavili publici, a sve to uz pomoć teta koje svakodnevno ulažu mnogo truda u rad s djecom.

Završna priredba vrtićaraca u Legradu
Foto: Općina Legrad

Vrtićarci su nastupom oduševili roditelje i publiku, a skupina predškolaca Pčelice pokazala je spremnost za upis u prvi razred osnovne škole.

Također, priredba je bila posebna i za odgojiteljicu Mariju Dominković kojoj je uručen poklon i zahvala na izuzetnom trudu te iznimnom doprinosu od samog početka stvaranja vrtića pa do danas kada vrtić ima svoju zgradu i kroz njega je već prošlo nekoliko generacija.

Odgojiteljica Marija je do sada kroz vrtić svojom ljubavlju i predanim radom provela desetke generacija kojima je uvijek ostala u lijepim sjećanjima.

Završna priredba vrtićaraca u Legradu
Foto: Općina Legrad

Načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić i ravnateljica vrtića Ivana Oreški zahvalili su se odgojiteljici Mariji Dominković na dosadašnjem doprinosu u radu vrtića.

- Advertisement -

Najnovije objave