Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Manifestacije Renesansni festival i Picokijada dobile 480.000 kuna

Turistička zajednica koprivničko-križevačke županije prijavila je pet projekata na navedeni javni poziv, a ove je godine odobrena najveća potpora do sada za Picokijadu i Renesansni festival

- Oglas -

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije kandidirala je manifestacije Renesansni festival 2022. i Picokijada 2022. na javni natječaj Hrvatske turističke zajednice.

Naime, riječ je o dodjeli sredstava za projekte regionalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2022. iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Inicijativom i zalaganjem županijske Turističke zajednice koja je prepoznala vrijednost i turistički potencijal ovih manifestacija, svakoj od njih odobrena je financijska potpora u iznosu od 240.000 kuna (ukupno 480.000 kuna).

- Oglas -

Župan Darko Koren, kao predsjednik županijske Turističke zajednice, u srijedu je u prisustvu pomoćnice direktora županijske Turističke zajednice Kristine Sočev, potpisao ugovore o partnerstvu s organizatorima spomenutih manifestacija, direktorom Turističke zajednice grada Koprivnice Renatom Labazanom i direktorom Turističke zajednice grada Đurđevca Marijom Fučekom, temeljem kojih će se isplatiti odobreni iznosi potpora.

Turistička zajednica koprivničko-križevačke županije prijavila je pet projekata na navedeni javni poziv, a ove je godine odobrena najveća potpora do sada za Picokijadu i Renesansni festival.

“Organizatorima čestitamo na uspješno odrađenim TOP manifestacijama koje su prepoznate diljem Lijepe naše, kao i izvan naših granica te vjerujemo kako će dobivena sredstva doprinijeti njihovoj još većoj kvaliteti, kao i ukupnom razvoju turističke ponude na našem području”, istaknuli su iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti