Srijeda, 19. svibnja 2021.

Marica Korolija o životnim tragedijama: ‘Najbolja prijateljica mi se bacila pod vlak, a brata sam u zadnji trenutak spasila od samoubojstva’

"Nisam imala nikoga uz sebe, tek poslije su u moj život ušli baka i djed s mamine strane i teta s tatine", rekla je Marica

Preporučujemo

Voditeljica Sanja pitala je Maricu što je bio okidač za njezino debljanje, Marica je počela pričati o zaista teškim trenucima u životu koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

“Prvi događaj koji me jako potresao i promijenio je bio kada je moj brat skoro izvršio samoubojstvo”, otkrila je Marica Korolija, kandidatkinja RTL-ovog showa Života na vagi.

“Imala sam negdje oko 16-17 godina. Mama me nazvala na mobitel, bilo je dva ujutro i rekla da brzo dođem preko u kuću u štagalj jer da brat nije dobro. Dotrčala sam, rekla mami da nas ostavi na samo, i u suzama se brzo popela po lojtri kako bi ga spustila s omče jer je visio na rubu želeći se ubiti. Uspjela sam mu odbaciti omču s vrata i nagovoriti ga da se spust sa mnom dolje”, prisjetila se Marica teškog životnog momenta koji joj je kaže promijenio sklop u glavi.

“Nešto se u meni već tada promijenilo, no ne mogu sa sigurnošću reći da je to bio presudan moment u mome debljanju jer bilo je još tužnih situacija u mome životu”, otkrila je.

Oko pet ujutro su me probudili i rekli da se bacila pod vlak

“Tu noć, prijateljica mi je rekla da će se ubiti, a ja sam bila umorna od posla pa nisam ostala s njom jer je nisam shvaćala ozbiljno no ujutro oko pet su me probudili i rekli da se bacila pod vlak”, teškog uzdaha prepričala je Marica nemili događaj.

Bila potresena gubitkom prijateljice, no ono što ju je još više šokiralo bila je izjava prijateljičine majke.

“Više me šokiralo to što je njezina mama komentirala da sam bila ostala s njom ona bi danas bila živa. To me jako pogodilo i tu se promijenilo nešto u mojoj glavi no nisam imala vremena procesuirati to. Ja 14 godina nisam imala vremena plakati, a sad sam u vašem showu sve nadoknadila”, zaključuje Marica, uz koju, u teškim trenucima, nitko nije bio.

“Nisam imala nikoga uz sebe, tek poslije su u moj život ušli baka i djed s mamine strane i teta s tatine”, rekla je Marica dodajući da joj je puno pomogao i trener Edo.

“Edo je posebno drag jer je sa mnom puno pričao o tome i olakšao mi cijelu situaciju i izolaciju u kući”, kaže Marica koja je, otkriva, već četiri godine u dobrim odnosima i s mamom i bratom dok je s ostalom braćom i sestrama u odličnim odnosima.

Nakon showa Marica želi i dalje napredovati na svim poljima u svom životu.

“Želim nakon showa nastaviti rad sa psiholozima da još više ojačam svoju glavu i da više nikad ne pokleknem u životu”, zaključila je.

Najnovije objave