Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Marijo Dodik je bivši, NK Koprivnica ima novog trenera

Nakon odlaska Marija Dodika, odnosno njegovog povratka u Školu nogometa Slavena Belupa, klubu koprivničkog trećeligaša danas je preuzeo Goran Volf

Preporučujemo

Nogometaši Koprivnice u novu sezonu Treće nogometne lige – sjever kreću s novim trenerom.

Nakon odlaska Marija Dodika, odnosno njegovog povratka u Školu nogometa Slavena Belupa, klubu koprivničkog trećeligaša danas je preuzeo Goran Volf.

Tim povodom NK Koprivnica je na Facebook stranici objavio:

”Marijo Dodik obavio je sjajan posao u proljetnoj polusezoni. Ne samo da je s Koprivnicom osigurao ostanak u Trećoj ligi, nego je osvojio i prvo mjesto u Ligi za ostanak.

Mariju zahvaljujemo za sve što je dao našem klubu te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere.

A od danas je novi trener Koprivnice Goran Volf, naš bivši igrač i kapetan!

Goran je u igračkoj karijeri, osim Koprivnice, nosio i dresove Varteksa, Slavena Belupa, Mladosti Molve, Panonije Peteranec i Fugaplasta iz Gole.

Trenerskim poslom počeo se baviti u Panoniji, a nastavio je u Školi nogometa Slavena Belupa, gdje je šest godina vodio mlađe uzraste.

– Koprivnica je nakon Slavena Belupa drugi klub naše županije, i kad je stigao poziv, nije bilo previše mjesta za razmišljanje. Ponudu sam prihvatio sa zadovoljstvom i veselim se novom izazovu. Suradnja sa Slavenom je odlična, smatram da takva treba i ostati, a mi imamo jako dobar ‘kostur’ momčadi i vjerujem da možemo konkurirati za vrh Treće nogometne lige-sjever – rekao je Goran Volf.

Pripreme za novu sezonu započet će sljedećeg tjedna, a uskoro vam donosimo i novosti iz igračkog kadra”, stoji u objavi NK Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave