Nedjelja, 25. veljače 2024.

Mario Kovačević privremeno napušta klupu Varaždina

'Klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariju i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni nastavak povratak radu u nogometu', ističe se u priopćenju Varaždina

- Oglas -

S obzirom na borbu s teškom bolešću i potrebu operativnog zahvata, Mario Kovačević privremeno će napustiti klupu prvoligaša Varaždina.

Prije mjesec dana Kovačeviću je pronađen kacrinom u predjelu plućnoga krila.

“NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna.

- Oglas -

Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju.

Njegova posvećenost klubu tijekom godina zaslužuje našu iskrenu podršku u ovom razdoblju a klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariju i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni nastavak povratak radu u nogometu.

U međuvremenu, sportski direktor kluba Nikola Šafarić kao osoba direktno involvirana u rad ekipe s najboljim poznavanjem iste, preuzeti će ulogu privremenog glavnog trenera. Uz Šafarića, njegov prvi pomoćnik u nadolazećem periodu bit će dosadašnji trener kadeta kluba – Dino Kresinger.

Klub još jednom želi treneru Mariju Kovačeviću brz i uspješan oporavak, a medije i navijače molimo za razumijevanje i podršku u ovom izazovnom razdoblju”, stoji u priopćenju NK Varaždina.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti