Petak, 19. srpnja 2024.

Marljivi učenici PŠ Veliki Otok prikupili čepove za humanitarne svrhe

U suradnji s Franjevačkim svjetovnim redom iz Župe svetog Antuna u Koprivnici, 2012. Komunalac je pokrenuo ovu humanitarnu akciju

- Oglas -

Učenici prvog, drugog i trećeg razreda Područne škole Veliki Otok sa svojom učiteljicom Viktorijom Horvat sakupili su 37 kilograma otpadnih plastičnih čepova koje su predali Komunalcu, a tom prigodom dobili su male poklončiće zahvalnosti što su ovom simboličnom gestom napravili dobro djelo.

Komunalac će sve prikupljene čepove predati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca i tako pomoći udruzi koja prodajom prikupljenih otpadnih čepova kupuje lijekove neophodne za liječenje oboljelih od leukemije i limfoma.

U suradnji s Franjevačkim svjetovnim redom iz Župe svetog Antuna u Koprivnici, 2012. Komunalac je pokrenuo ovu humanitarnu akciju, a kao suradnici u prikupljanju plastičnih čepova uključene su osnovne škole, dječji vrtići, ustanove i pojedinci.

- Oglas -

– U osam godina prikupili smo i Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske predali 13,7 tona plastičnih čepova – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti