Petak, 3. veljače 2023.

Martina Dalić zdušno navijala za rukometašice Podravke Vegete, znači li to i još veće ulaganje u klub?

Podravka Vegeta nema budžet kojim bi mogla bolje konkurirati najboljim europskim ekipama. Pojavljivanje Martine Dalić na utakmici daje nadu da će Podravka ostati uz klub, a možda je na pomolu i veće ulaganje za veće stvari u Ligi prvakinja

Preporučujemo

Na utakmici Lige prvakinja između Podravke Vegete i Gyora na tribini je bila i Martina Dalić, nova predsjednica Podravkine uprave.

Ovako su iz koprivničkog kluba opisali njezin dolazak na utakmicu na svojim službenim internetskim stranicama.

“Iznimna nam je čast što je subotnji dvoboj s najjačim europskim klubom u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović Koprivnica s tribina sa srcem pratila i podržavala predsjednica uprave Podravke Martina Dalić. Ponosni smo što je predsjednica za svoj prvi službeni posjet koprivničkim događanjima, odabrala europski rukomet. Svojim je posjetom predsjednica Martina Dalić dala potporu i najavila kako će i budućnosti pratiti Podravku Vegetu u domaćim i europskim izazovima”.

Podravka Vegeta ove sezone nema dobre rezultate u Ligi prvakinja. Jasno je da nedostaju dvije-tri kvalitetne igračice za nešto više. Još su tu i ozljede. No, to sve košta. Podravka Vegeta nema budžet kojim bi mogla bolje konkurirati najboljim europskim ekipama. Pojavljivanje Martine Dalić na utakmici daje nadu da će Podravka ostati uz klub, a možda je na pomolu i veće ulaganje za veće stvari u Ligi prvakinja.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti