Srijeda, 21. veljače 2024.

Međimurski župan Matija Posavec: Najsportskija smo županija u Hrvatskoj

Imamo najveći broj sportskih udruga, rekreativaca i nogometaša po broju stanovnika, vrhunske sportaše koji osvajaju odlične rezultate, odlične sportske događaje te ulažemo u kvalitetnu sportsku infrastrukturu, rekao je župan Posavec

- Oglas -

Speedway Grand Prix Croatia, škola sportova na vodi, razvoj elitne odbojke i rukometa, sudjelovanja na hrvatskim prvenstvima u ribolovu i nogometu, jedinstvene utrke Međimurjem, programi gimnastike i drugi sadržajni sportski programi za djecu samo su neki od 82 sportska programa i projekta za koje je Međimurska županija izdvojila 1.580.000 kuna iz svog proračuna.

Potpisivanje ugovora
Foto: Međimurska županija

Sport ima benefit na sve druge životne segmente i zato je važno poticati svaku udrugu, društvo, zajednicu i savez koji rade na tome da što veći broj građana potaknu na bavljenje sportom.

“Na natječaj su se javile sportske udruge s područja Međimurja, a naša je obveza da podržimo njihove ideje i ambiciju”, istaknuo je međimurski župan Matija Posavec te dodao da Međimurje s razlogom nosi Europsku titulu sporta.

- Oglas -
Potpisivanje ugovora
Foto: Međimurska županija

“Najsportskija smo županija u Hrvatskoj, imamo najveći broj sportskih udruga, rekreativaca i nogometaša po broju stanovnika, vrhunske sportaše koji osvajaju odlične rezultate, odlične sportske događaje te ulažemo u kvalitetnu sportsku infrastrukturu. Sport je nešto što je dobro za sve generacije”, rekao je Posavec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti