Subota, 29. siječnja 2022.

Mlada Lana Strugar upisala prvi nastup za prvu ekipu Podravke i sjajno iskoristila svoju minutažu

Lana Strugar, mlada Podravkina kadetkinja i igračica druge ekipe, u ovoj utakmici tri puta se upisala u strijelce

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, rukometašice Podravke Vegete večeras su ugostile Bjelovar u zaostaloj utakmici 6. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene i uvjerljivo pobijedile.

Podravka sredila Bjelovar, u subotu dolaze Dankinje

Lana Strugar, mlada Podravkina kadetkinja i igračica druge ekipe, u ovoj je utakmici debitirala za prvu ekipu i čak tri puta se upisala u strijelce.

“Čestitam našim curama na pobjedi i na nova dva boda. Danas nismo mogli računati na neke igračice zbog zdravstvenih problema i ozljeda. Bazaliu ima problema s listom, Buljan s koljenom, a Zadravec je još od prije ozlijeđena. Larissu Kalaus iz preventivnih razloga nismo stavljali u igru, kao i Stelmakh koja još uvijek ima problema s leđima. Današnji fokus je bio na obrani i ispravljanju nekih pogrešaka koje smo radili u zadnje vrijeme i zadovoljan sam kako su odigrale. Također, htio bih pohvaliti mladu Tenu Megerle koja je još jednom pokazala da možemo itekako računati na nju i čestitke mladoj Lani Strugar na odličnom debiju – rekao je Podravkin trener Antonio Pranjić nakon utakmice s Bjelovarom.

- Advertisement -

Najnovije objave