Srijeda, 22. ožujka 2023.

Mlada vozačica (24) s 1,87 promila sletjela s ceste i udarila u reklamni pano

24-godišnjakinja brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste (zavoj i mokar kolnik) te vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju automobilom sišla izvan kolnika

Preporučujemo

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, tridesetak minuta nakon ponoći na parkiralištu trgovačkog centra na Svetojelenskoj cesti u Čakovcu.

“Vozačica (24) je upravljala osobnim automobilom, njemačkih nacionalnih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,87 promila kolnikom pristupne ceste parkiralištu. Pritom brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste (zavoj i mokar kolnik) te vidljivosti (noć) zbog čega je u zavoju automobilom sišla izvan kolnika gdje je prednjim dijelom udarila u reklamni pano”, priopćila je Policijska uprava međimurska.

U nesreći 24-godišnjakinja nije ozlijeđena te je uhićena i privedena u policijsku postaju.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 24-godišnjakinji će se izdavanjem prekršajnih naloga izreći ukupna novčana kazna u iznosu od 1540 eura uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti