Četvrtak, 28. rujna 2023.

Mlade hrvatske nogometašice u Koprivnici dočekuju Moldaviju

Kockasti će dres, podsjećamo, premijerno obući i Tina Zamljačanec, prva reprezentativka u povijesti Ženskog nogometnog kluba Koprivnica

- Advertisement -

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija do 15 godina stigla je u Koprivnicu.

Mlade nogometašice, koje treniraju i u Starigradu, u četvrtak će na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici s početkom u 17 sati odigrati utakmicu protiv reprezentacije Moldavije.

Riječ je o prvom od tri susreta UEFA razvojnog turnira na kojem će reprezentativke sudjelovati od 24. do 30. kolovoza.

- Advertisement -

Nakon ogleda protiv Moldavki, Hrvatska ide u Ludbreg, gdje ih očekuju reprezentacije Norveške (27.8.) i Slovačke (30.8.).

Kockasti će dres, podsjećamo, premijerno obući i Tina Zamljačanec, prva reprezentativka u povijesti Ženskog nogometnog kluba Koprivnica.

”Osobito smo zadovoljni činjenicom da se hrvatska reprezentacija, uz Cvetkovec, za dvoboje priprema na nedavno obnovljenom igralištu u Starigradu, domaćem terenu Ženskog nogometnog kluba Koprivnica i Nogometnog kluba Starigrad. Sve to ne bi bilo moguće da teren posljednjih mjeseci nije prošao kroz obnovu zahvaljujući brojnim volonterima i simpatizerima klubova. Tini i djevojkama želimo puno sreće! Dođite i podržite našu reprezentaciju u što većem broju”, poručili su iz ŽNK Koprivnica.

Hrvatska U15 ženska nogometna reprezentacija // Foto: Facebook ŽNK Koprivnica
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti