Ponedjeljak, 17. siječnja 2022.

Mladen Sitek (HNS) traži povjerenje sugrađana za mandat načelnika Općine Podravske Sesvete

Izgradit ćemo vatrogasno-društveni dom i školsko-sportsku dvoranu, urediti centar naselja, a bavit ćemo se i izgradnjom, rekonstrukcijom i dogradnjom škole i ostalim projektima koje smatramo važnima za naše mjesto", naglasio je Sitek, inače aktualni zamjenik načelnika

Preporučujemo

Mladen Sitek, HNS-ov još uvijek aktualni zamjenik načelnika, u utorak je u Podravskim Sesvetama objavio svoju kandidaturu, ovaj puta za načelnika te podravske općine.

Budući da je u politiku došao iz realnog sektora, osmišljavanje i realizacija zacrtanih projekata bila je njegov prioritet u proteklom mandatu, dakako uz mjerljive rezultate.

Uz suradnju s čitavim timom, ali ipak najvećim dijelom pod njegovim vodstvom, u Podravskim Sesvetama realizirano je 18 projekata ukupne vrijednosti 14 milijuna kuna, dok je u provedbi još 10 projekata u vrijednosti od 2,5 milijuna kuna. Vrijedi istaknuti i da više od 50% čine bespovratna sredstva EU fondova i sredstva fržavnog proračuna, a Sitek u najavi ima i nove projekte, priopćili su iz županijskog HNS-a.

“Tim okupljen oko mene kao kandidata za načelnika nastavlja s kapitalnim investicijama! Izgradit ćemo vatrogasno-društveni dom i školsko-sportsku dvoranu, urediti centar naselja, a bavit ćemo se i izgradnjom, rekonstrukcijom i dogradnjom škole i ostalim projektima koje smatramo važnima za naše mjesto”, naglasio je ovaj HNS-ovac tražeći povjerenje svojih sugrađana kako bi sve zacrtano i ovaj puta realizirao.

Dodao je kako će i u novom mandatu nastaviti graditi i razvijati svoje mjesto ostavljajući pritom po strani osobni interes, a sve u korist svojih sugrađana iz Podravskih Sesveta.

Najnovije objave