Utorak, 6. lipnja 2023.

Potpisan ugovor za dogradnju pogonske zgrade UPOV-a radi proširenja laboratorija za pitku i otpadnu vodu

Ugovorom je predviđena dogradnja etaže kata na postojećoj upravnoj zgradi Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Herešinu

U prostorijama Koprivničkih voda u srijedu, 21. travnja, potpisan je ugovor s izvođačem radova tvrtkom Komfort d.o.o. o dogradnji pogonske zgrade UPOV-a radi proširenja laboratorija za pitku i otpadnu vodu u sklopu projekta “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica”, sufinanciranog sredstvima Europske unije sa 69,2 posto.

Ugovor su potpisali direktor tvrtke Komfort d.o.o. Đuro Kucelj i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 2.174.449,15 kuna bez PDV-a.

Ugovorom je predviđena dogradnja etaže kata na postojećoj upravnoj zgradi Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Herešinu. Time će se osigurati potrebni prostori za smještaj trenutno dislociranog laboratorija za pitku vodu i objediniti na jednoj lokaciji uzorkovanje i laboratorijska analiza pitke vode prema zadanom programu na principima HACCP-a te analiza otpadne i pročišćene otpadne vode, pojasnili su iz Koprivničkih voda.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti