Četvrtak, 23. svibnja 2024.

SDP u koaliciji s HSLS-om i GLAS-om očekuje pobjedu Mladena Kešera i većinu u Županijskoj skupštini

Pozivam i ostale stranke da nam se priključe, a osobito pozivam građanke i građane, mlade, poduzetnike, radnike i umirovljenike u partnerstvo jer Županija su ljudi, naglasio je Kešer, kandidat za koprivničko-križevačkog župana

- Oglas -

SDP Koprivničko-križevačke županije s partnerima HSLS-om i GLAS-om u utorak je potpisao koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Županijsku skupštinu i župana.

Tom prigodom predsjednik koprivničko-križevačkog SDP-a Mladen Kešer i kandidat za župana izrazio je zadovoljstvo i zahvalio strankama na ulasku u partnerstvo sa SDP-om “kako bi zajedno promijenili užasno neaktivnu, netransparentnu i neučinkovitu županijsku vlast koja parazitira u županiji preko 20 godina”.

Program na kojem se temelji njihovo partnerstvo za razdoblje 2021.-2029. ima pet ciljeva, i to ostvariti viziju Županije, razvijati Županiju poželjnu za život građanima, stvaranje uvjeta i mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta, poticati razvoj obrtništva, poduzetništva, poljoprivreda i turizma te podići indeks razvijenosti Županije na preko 85 % u idućih osam godina.

- Oglas -

Nakon predaja lista, istaknuo je Kešer, javnosti će predstaviti program koji je konkretan i precizan bez demagoških obećanja i programskih floskula koje, kako kaže, imamo prilike vidjeti ovih dana.

“Pozivam i ostale stranke da nam se priključe, a osobito pozivam građanke i građane, mlade, poduzetnike, radnike i umirovljenike u partnerstvo jer Županija su ljudi, naglasio je Kešer”, kandidat za koprivničko-križevačkog župana.

Iz redova potpisnika moglo se čuti da ovaj koalicijski sporazum jamči stručnost i snagu u vođenju Koprivničko-križevačke županije naredne četiri godine.

“Liberalne politike u korelaciji sa socijaldemokratskim će rezultirati jačanjem poduzetništva u svim oblicima poslovanja. Jamčimo vam veće potpore i pojednostavljivanje otvaranja osobnog biznisa kroz OPG, obrt, firmu, j.d.o.o. i druge oblike poslovanja. Imamo stručne ljude koji znaju pojednostaviti birokraciju da bi svi mi radili ono što najbolje znamo”, naglasio je profesor Darko Markić, predstavnik HSLS-a Koprivničko- križevačke županije.

Željko Berend iz Križevaca i predsjednik Građansko liberalnog saveza Koprivničko – križevačke županije poručio je da mu je drago da su kao vjerni partneri SDP-a dio ove pobjedničke koalicije, “koja će sukladno tome dati i novog župana – Mladena Kešera.

- Oglas -

“Naša koalicija nudi kvalitetan program s vizijom budućnosti na jednom sasvim novom nivou od sadašnjeg. Potvrda tome su ljudi na našoj listi koji su poznati u svojim sredinama, vrijedni i pošteni. Zato vas pozivam da svoj glas date našoj listi i budućem županu Mladenu Kešeru”, poručio je Berend.

Potpisivanju sporazuma nazočili su i kandidatkinja za zamjenicu župana Sandra Sinjeri, liječnik Opće bolnice Koprivnica Driton Pekazi ispred HSLS-a i saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, koji je izrazio zadovoljstvo i dodao kako je u Gradu Koprivnici ovakvo partnerstvo uvijek bilo korektno i na korist svih sugrađana.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti