Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

Mladi košarkaši Međimurja četvrti u Hrvatskoj

Na kraju su Međimurci zbog slabijeg koš-količnika od Dubrovnika i DOŠK-a završili na četvrtom mjestu

Preporučujemo

Ekipa Međimurja U-13 nije uspjela pobjednički završiti turnir polufinalne završnice Prvenstva Hrvatske za ovu kategoriju u Dubrovniku.

Nakon sjajne očekivanog poraza od Cibone i sjajne pobjede nad domaćinom Dubrovnikom, dobro su se držali protiv DOŠK-a iz Drniša punih 25 minuta utakmice, ali na kraju su ipak poraženi 73-44.

Najprije je Međimurje tijekom druge četvrtine preokrenulo vodstvo Drnišana koje su ovi ostvarili u početnih 10 minuta i u 25. minuti u trećoj četvrtini vodilo DOŠK 37-31.

Onda je uslijedila nevjerojatna serija daleko najboljeg igrača utakmice Vlaića koji je postao nezaustavljiv. Na kraju je taj igrač drniškog sastava postigao čak 51 poen i u simultanki doveo svoju ekipu do visoke pobjede.

Na kraju su Međimurci zbog slabijeg koš-količnika od Dubrovnika i DOŠK-a završili na četvrtom mjestu.

”Međutim, utakmice protiv domaćina Dubrovčana, kao i sa Cibonom i DOŠK-om pokazale su da ova ekipa i igrači koji je sačinjavaju imaju potencijal te da slijede novi izazovi i nove sezone u kojima uz kvalitetan trenažni proces mogu samo još više napredovati”, poručili su iz kluba.

MEĐIMURJE – DOŠK 44-73 (8:14, 20:10, 9:22, 7:27)
MEĐIMURJE: Toplek 4, Mikec 15, Rušnjak 17, P. Ostoja, O. Ostoja 3, Kelkedi, Majsan, Novak, Brkinjač 2, Terek 1, Korent, Režek 2. Trener: M. Novak
DOŠK: Vlaić 51, Dvorski 3, Kosor, Vranjković 11, Vukušić 3, Živković, Buha, Đidara, Š. Tetlo 5 i J. Tetlo. Trener: A. Šikić

KONAČNI POREDAK: 1. Cibona (3-0), 2. Dubrovnik (1-2), 3. DOŠK (1-2), 4. Međimurje (1-2).

- Advertisement -

Najnovije objave